Debata o Invalidovně s politiky ve čtvrtek, murál a schvalování zástavby nad Invalidovnou

Vážení obyvatelé a příznivci sídliště Invalidovna,

jak jsme již dříve avizovali a jak jste se možná dočetli ve svých domech, již za dva dny se uskuteční Beseda o budoucí podobě sídliště Invalidovna od 17:30 ve čtvrtek 14. 7. v jídelně základní školy Petra Strozziho (událost na síti Facebook a pozvánka ve formátu PDF se seznamem účastníků besedy). Diskutovat budou zástupci městské části, člen našeho spolku Štefan Molnár a zástupci developerů. Určitě doražte a dejte politikům vědět, co si o budoucí výstavbě myslíte. Před volbami politici naslouchají více. Pokud si o to hlasitě neřekneme, naše zájmy sami od sebe bohužel často srdnatě nehájí.

Je možné, že Výbor pro územní rozvoj Hlavního města Prahy bude 26. nebo 27. 7. schvalovat změnu územního plánu ohledně zástavby nad metrem Invalidovna. Pokud tak nastane, budeme vás ještě informovat a na výbor vás pozveme. Domníváme se, že daný projekt ještě potřebuje úpravy a o to bychom si museli hlasitě říci.

Na sídlišti nám také vzniká murál v rámci festivalu Wall Street (viz obrázek výše)

V pátek 15. 7. od 17:00 se na parkovišti za Albertem odehraje po jeho dokončení kratší setkání, na které jste srdečně zváni. (další podrobnosti v události na síti Facebook)